Shoppat

Hejsan! 
 
Ja nu är jag i Stockholm har shoppat hela dagen blev fem kassar totalt men har ju en dag imorgon också. Nu är jag i rummet med Stina vi pratar och ska väl snart fixa os till kvällen! Jag kommer vissa allt jag köpt på lördag kommer hem så sent i morgon så då kommer jag nog inte hinna! ;)
 
 
Jag sa ju till er i ett annat inlägg att jag säkert kommer glömma något, och vet ni vad jag glömde det viktigaste..Datorn hur fan kan man vara så dum?? XD hahah så jag! Hoppas ni har haft en jätte bra dag så hörs vi! 

Mot Stockholm!!

Godmorgon! 
 
Åh va trött jag är blää att stiga upp 06.00 är inte min starka sida. Men men, jag tänkte bara säg aatt det kommer bli ganska dålig uppdatering på bloggen eftersom jag kommer ha fult upp med shopping. ;) Hoppas allt är bra med er så ses vi på fredag ;) Jag kommer så klart försöka blogga men hoppas inte för mycket ;) 
 
Tänkte visa en outfit bild men som här bilderna säger allt ;)
 
 

10 saker ni kanske inte viste om mig!

1: Jag heter Julia Hemmingsson Nielsen.
2: Jag har en hund, bichon frisé. Han heter Zimon.
3: Jag älskar att shoppa.
4: Jag vill bli skådespelare mer än något annat i världen. 
5: Jag fyller år den 29 April.
6: Johhny Depp & Miley Cyrus är min idoler.
7: Jag vill ha ett eget klädmärke, jag har designat kläder sen jag var typ 9 år, inget serjöst utan bara jag som sutit med penna och papper. 
8:Jag vill resa till alla underbara ställen i världen.
9:Jag har vart i Paris, London, Madrid, Kreta, sen så har jag vart i Danmark typ 1000 gånger.
10:Jag är halv dansk. 
 
 

Red coat

Allt ni behöver är en röd jacka/kappa ett par svarta handskar svarta skor helst högklackat ett par svarta strumpbyxor och sen om ni har eller vet var det finns så kan ni ju köpa en blond peruk! Sen så kan ni lagga till och ta bort saker tills ni tycker att ni är klara. När ni är klara så är det bara att gå ut och tigga godis (jag tänker skrämma folk) hoppas ni tycker om min lilla Halloween special! 
I see you! -A 
 
 
 
 

Har jag packat allt?

Godmorgon!
 
Om ni läst mitt förra inlägg så vet ni att jag ska till Stockholm i morgon. Jag har alltid kännslan att jag glömt någon och det är väl inte så konstigt för nästan varje gång så har jag glömmt något, det kan vara alltifrån strumpor till mobilladddare till smycken. Jag lyckas iaf alltid glömma något, men nu kom jag på en jätte smart idé tycker jag själv iaf ;) Jag skriver upp allt jag har packat ner och om jag glömt något så skriver ni det i kommentarerna haha! (hjälp vad pinsamt detta kommer bli)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stockholm näst!

Hejsan!
 
Dagen har gått jätte fort alldeles för fort hjälp med den här farten kommer ju lovet vara över i ett nafs. Men idag har jag pluggat jag har fixat lite med bloggen jag har vart med en kompis till mig som heter Agata, vi har planerat lite inför Halloween haha säker bara jag med vad jag längtar till man får klä ut sig och skrämma folk haha! Jag kommer vara Blody Mery (ni kommer få se bilder på mig när jag fixat mig) Men nu till det jag tänkte berätta på torsdag åker jag och mamma till Stockholm tillsammans med en annan mamma och hennes dotter. Ska bli så kul. Jag ska bara shoppa shoppa och shoppa åå längtar så! ;) Vi kommer bo på något hotell inne i stan sen kommer vi bara äta gött umgås bara ha det skönt. ;)
 
 
Natti Natti // Julia

Baby Lips

Jag måste tipsa er om Baby Lips dom är väldigt svåra och få tag på här i Sverige men om ni åker utomlands eller om ni hittar en sida online så köp dom ni blir inte besvikna. Om ni hittar eller redan har hittat en sida där dom säljer Baby Lips snälla hör av er till mig ;)
 
 
Bilder från weheartit

Before I die...

 
 
 
Sen min absolut störst ddröm är att få vara i en film med Johnny Depp. Jag vill bli skådespelare när jag blir stor och jag vill bo i New York jag vill resa runt i världen och göra filmer men den största drömen jag har är att få vara i en film med Johnny Depp.
 
 
 
 
 

Hiss & Hiss ?

Åh sitter här i min säng och bara njuter av höstlovet. Bara jag och voven hemma så det är knäpptyst. 
 
Hiss
Alla produkter från The body Shop stor Hiss ;)
 
Diss
Kalla Sverige som gör att man inte kan ha snygga vinter skor! 
Nu tror säker ni att jag blivit galen att jag inte gillar dom sjukt snygga skorna där uppe, men det gör jag och det är just de. Här i sverige kan vi inte ha sånna där snygga vinter skor utan vi måste gå med ett par stora ecco skor. Blä hatar att sverige ska vara så himla kallt. Så jag dissar inte skorna utan kylan.
Natti Natti // Julia
 
 
 
 
 
 
 
 

Mina måsten i höst/vinter

Jag är en människa som inte kan vara utan sitt kaffe. Jag har presic haft en hel veckas prao med klass 1B och det var jobbigt hjälp va mycket jobb det är att ta hand om barn iaf så har jag druckit typ 20 koppar kaffe om dagarna bara för jag skulle orka med dagen. Så man kan ju säga att kaffe är en stort måste för mig i höst. 
 
 
Jag älskar hösten på alla sätt med en sak som jag tror alla gillar är att man kan mysa ner sig i stora tröjor ta sin data hoppa ner i sängen och bara ha det skönt, det tänker jag göra iaf ;)
 
 
En sak som kanske inte är så där jätte bra är att på hösten eller vinter så är det inte alltid man vill gå ut utan man är inne hela dagen och gör absolut ingenting. Jag har en ide mys ner dig med en bra film lite godis och tänd lite ljus ha det bara bra, sen nästa dag så gör du antingen samma sak eller så tar du på dig varma kläder och bara går ut fota lite kratta löv vad som hälls för sen när du kommer in igen kommer det vara extra skönt att mysa ner sig igen. ;)
 
 
Och en sista grej som är ett måste för mig, att smörja in sig. Du får inte glömma det du kommer bli torr som en träskiva, så ett stor rekomenaskion är produkterna från The Body Shop dom luktar underbart dom återfuktar direkt och dom tar typ alldrig slut. ;)
 
Bilder tagna från we heart it
 
 

Saker jag tänkte börja med på bloggen!

Hiss & Diss
Julia tipsar om
Smink/Produkter
Kläder 
Foto
Träning
Läxor
 
Lite saker jag tänkt börja med vad tycker ni låter det bra? 
 
Stort tack till Isabelle som gjorde denna underbara header till mig! http://isabelleengstrom.blogg.se/
 

Min nya blogg

Denna blogg kommer vara min plats där jag kan skriva och tipsa er som läser. Det kan vara allt från smink till läxor till kläder! Hoppas nu tycker om min blogg! 
Haha har lite brist på bilder så ni får en på min hund! ;)
 
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.